Openingstijden

Vandaag VANAF 07:30 uur open

  • ma-VR:07:30 - 17:30 uur
  • za:08:00 - 16:00 uur

ADRES

BOERESTREEK 41
URETERP

Nieuwsbrief

Kluswijs

Team Dijk MechanisatieDijk Mechanisatie houdt zich bezig met de verkoop en reparatie van landbouwmachines en werktuigen.

Naast het dealerschap van Claas zijn wij tevens dealer van: Zetor, Krone, Joskin, Siloking, Trioliet, Redrock, Reck en Wifo.Daarnaast doen wij aan stalinrichting van de volgende merken: De Boer Stalinrichting en veedrinkvoorziening van Paxton en Suevia.Onderstaand vindt u een impressie van onze dealerschappen.

 

Dealerschappen.

Dijk Mechanisatie houdt zich bezig met de verkoop en reparatie van landbouwmachines en werktuigen. Naast het dealerschap van Claas zijn wij tevens dealer van: Krone, Joskin, Siloking, Trioliet, Terex, Weideman Redrock, Reck en Zocon. Daarnaast doen wij aan stalinrichting van de volgende merken: De Boer & Spinder Stalinrichting en veedrinkvoorziening van Paxton en Suevia. Onderstaand vindt u een impressie van onze dealerschappen.

 

Service en onderhoud.

In onze moderne werkplaats zijn onze monteurs in staat om u van dienst te zijn, Voor grootschalig of kleinschalig onderhoud en reparaties van al uw machines en tractoren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een uitstekende service en een persoonlijk contact. Tevens beschikken wij over een compleet ingerichte service bus voor storingen en werkzaamheden op locatie.

 

Hydrauliekslangenpers

Op ons bedrijf beschikken wij over een hydrauliekslangenpers veel landbouw tractoren en machines zijn uitgerust met een hydraulisch systeem, Deze systemen zijn vaak gekoppeld door middel van slangen en leidingen. Wanneer deze kapot gaat bieden wij de mogelijkheid om deze te repareren of nieuw te maken. In ons magazijn is een breed assortiment Koppelingen, Nippels en Perspilaren aanwezig.

Banden service.

In de landbouw is het niet vreemd dat er af en toe een band lek gaat. Doordat landbouwvoertuigen zich veel op onverhard terrein bevinden kan wel eens eens een voorwerp in de band terecht komen. Ons personeel zijn ervaren op het gebied van banden reparatie en kunnen uw een passend advies geven voor nieuwe of gebruikte banden.

Trekker keuringsstation.

Ons trekkerkeuringsstation is onafhankelijk, U bent er welkom met elk merk trekker. Wij voeren niet alleen reparatie's uit, Ook kunnen wij een uitgebreid technisch onderzoek aan uw trekkers en landbouwmachines uitvoeren.

Een aantal voorbeelden van testen: Koppel en vermogenstest, Testen accu, Start en laadstroom circuit, Compressie test, Hydrauliek test, Meten en bijstellen van wielsporingen etc.

De voordelen van grondige en frequente inspecties zijn:

  • Hogere bedrijfszekerheid
  • Besparing op onderhouds- en brandstofkosten
  • Langere levensduur, lagere afschrijving
  • Hogere inruilprijs

FotoMagazijn.

Het magazijn van Dijk mechanisatie bevat een zeer grote voorraad (orginele) onderdelen en slijtdelen, bestemd voor zowel tractoren en machines als stalinrichting. Heeft u onderdelen nodig voor uw machine, dit kunnen wij verzorgen voor nagenoeg alle merken.

Vragen? Bel: 0512 - 30 14 31 of stuur een e-mail naar info@dijk-ureterp.nl