Openingstijden

Vandaag VANAF 08:00 uur open

  • ma-VR:07:30 - 17:30 uur
  • za:08:00 - 16:00 uur

ADRES

BOERESTREEK 41
URETERP

Nieuwsbrief

Kluswijs

Team Dijk MechanisatieDijk Mechanisatie houdt zich bezig met de verkoop en reparatie van landbouwmachines en werktuigen.

Naast het dealerschap van Claas zijn wij tevens dealer van: Allgau automation, Krone, Joskin, Weidemann Siloking, Trioliet, Redrock,Vdw, Reck en Zocon.Daarnaast doen wij aan stalinrichting van de volgende merken: De Boer Stalinrichting en veedrinkvoorziening van Paxton en Suevia.Onderstaand vindt u een impressie van onze dealerschappen.

 

Dealerschappen.

Dijk Mechanisatie houdt zich bezig met de verkoop en reparatie van landbouwmachines en werktuigen. Naast het dealerschap van Claas zijn wij tevens dealer van: Krone, Joskin, Siloking, Trioliet, Terex, Weideman Redrock, Reck en Zocon. Daarnaast doen wij aan stalinrichting van de volgende merken: De Boer & Spinder Stalinrichting en veedrinkvoorziening van Paxton en Suevia. Onderstaand vindt u een impressie van onze dealerschappen.

 
 

Selectieve gewasbeschermings spuit van Allgau automation en quad's.

Allgau automation Rumbojet selectieve onkruid bestrijding

De RumboJet is een getrokken werktuig voor automatische detectie van groot bladerige onkruid zoals ridderzuring en jacobs kruiskruid in grasland.

De herkenning en het besproeien van de onkruid planten met gewas beschermingsmiddel funktionieert in een werkgang. met behulp van een Multispektrum camera worden de Planten gedetecteerd en vervolgens besproeid met een schakelbare spuitdop.

 

rumbojet 880

Quads

Wij bouwen in eigen huis spuit quads voor de onkruid ( meestal ridderzuring) bestrijding voor de professionele markt

De spuit voor quad of ATV kan volledig uitgerust worden aan de hand van de wensen van de klant.

Met een lichte pomp of een zware pomp, voorzien van drukcontrolesysteem zodat de druk kan worden aangepast, spuitboom van 1 meter tot 5 meter en een GPS systeem.

De keuze voor de spuit wordt bepaald door de werkzaamheden die ermee gedaan moeten worden. Voor pleksgewijs spuiten voor kleine hoeveelheid percelen of  voor professionelere toepassingen.        De spuitvaten van Dijk zijn een eigen ontwerp en geheel aangepast aan de dagelijkse praktijk.

Door de quad te voorzien van een degelijk frame en goeie elektrische installatie eventueel met extra accu is dit een professioneel geheel. Door degelijke stekkers en montage is de spuittank eenvoudig te verwijderen.

spuit quad

 

Service en onderhoud.

In onze moderne werkplaats zijn onze monteurs in staat om u van dienst te zijn, Voor grootschalig of kleinschalig onderhoud en reparaties van al uw machines en tractoren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een uitstekende service en een persoonlijk contact. Tevens beschikken wij over een compleet ingerichte service bus voor storingen en werkzaamheden op locatie.

 

Tractor tunen

Bij trekker chiptuning wordt de fabriekssoftware in het motor stuurapparaat geoptimaliseerd. Dit regelapparaat is het brein van de motor. Het regelt bijvoorbeeld het ontstekingsmoment, de hoeveelheid ingespoten brandstof, inspuit duur, koppelbegrenzing, turbodruk etc. De computer is voorzien van een geheugen waar “parameters” met betrekking tot de regeling staan opgeslagen. Bij motoren met een turbolader is een vermogensstijging tussen de 15% en 25% haalbaar evenals een toename van het koppel. Daardoor wordt het koppelverloop in elk toerental enorm verbeterd. ook is een brandstof besparing mogelijk.

 Wij gebruiken professionele software op maat gemaakt door specialisten, geen bypass modules of powerbox.  we kunnen bijna alle merken chiptunen.

Hydrauliekslangenpers

Op ons bedrijf beschikken wij over een hydrauliekslangenpers veel landbouw tractoren en machines zijn uitgerust met een hydraulisch systeem, Deze systemen zijn vaak gekoppeld door middel van slangen en leidingen. Wanneer deze kapot gaat bieden wij de mogelijkheid om deze te repareren of nieuw te maken. In ons magazijn is een breed assortiment Koppelingen, Nippels en Perspilaren aanwezig.

Banden service.

In de landbouw is het niet vreemd dat er af en toe een band lek gaat. Doordat landbouwvoertuigen zich veel op onverhard terrein bevinden kan wel eens eens een voorwerp in de band terecht komen. Ons personeel zijn ervaren op het gebied van banden reparatie en kunnen uw een passend advies geven voor nieuwe of gebruikte banden.

Trekker keuringsstation.

Ons trekkerkeuringsstation is onafhankelijk, U bent er welkom met elk merk trekker. Wij voeren niet alleen reparatie's uit, Ook kunnen wij een uitgebreid technisch onderzoek aan uw trekkers en landbouwmachines uitvoeren.

Een aantal voorbeelden van testen: Koppel en vermogenstest, Testen accu, Start en laadstroom circuit, Compressie test, Hydrauliek test, Meten en bijstellen van wielsporingen etc.

De voordelen van grondige en frequente inspecties zijn:

  • Hogere bedrijfszekerheid
  • Besparing op onderhouds- en brandstofkosten
  • Langere levensduur, lagere afschrijvingFoto
  • Hogere inruilprijs

Magazijn.

Het magazijn van Dijk mechanisatie bevat een zeer grote voorraad (orginele) onderdelen en slijtdelen, bestemd voor zowel tractoren en machines als stalinrichting. Heeft u onderdelen nodig voor uw machine, dit kunnen wij verzorgen voor nagenoeg alle merken.

Vragen? Bel: 0512 - 30 14 31 of stuur een e-mail naar info@dijk-ureterp.nl