Openingstijden

VANDAAG open TOT 17:30

  • ma-VR:07:30 - 17:30 uur
  • za:08:00 - 16:00 uur

ADRES

BOERESTREEK 41
URETERP

Nieuwsbrief

Kluswijs

Tuin en Park

Dijk mechanisatie is gespecialiseerd in machines en tuinbenodigdheden voor tuin en park. Met een ruime ervaring en uitgebreide kennis zijn wij uitstekend in staat onze klanten te voorzien van producten, goed advies en service van hoge kwaliteit. Naast een compleet assortiment voor de particulier, hebben wij ook een breed scala aan machines en gereedschappen voor de professional.

 

Husqvarna

Dijk Tuin & park is al ruim 25 jaar “de Husqvarna specialist” van zuid- oost friesland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres.

Husqvarna levert al meer dan 325 jaar van innovatie en passie producten voor bos, park en tuin aan professionals. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, zodat u uw werk efficiënt kunt doen. Husqvarna biedt een breed en nog steeds groeiend assortiment producten en accessoires, van kettingzagen en doorslijpmachines tot robotmaaiers. 

Husqvarna Automower®

Automower drachtenHusqvarna, pionier op het gebied van robotmaaien heeft de Automower® ontwikkeld om helemaal zelf het perfecte gazon af te leveren. Na 25 jaar door ontwikkelen heeft de Husqvarna Automower® het hoogste niveau van betrouwbaarheid, kwaliteit en maairesultaten bereikt met een minimum aan menselijke handelingen.

U moet volledig op uw robotmaaier kunnen vertrouwen. Husqvarna heeft gedurende 25 jaar ontwikkeling het maaierconcept verfijnd om het hoogste niveau te bereiken qua betrouwbaarheid, kwaliteit en maairesultaten, met minimale assistentie. Dankzij het willekeurige bewegingspatroon van de Husqvarna Automower® wordt het gazon perfect gesneden, met als resultaat een fraaie tapijtachtige look. De vlijmscherpe messen snijden het gras voorzichtig vanuit alle richtingen, voor gezond gras en het voorkomen van mosvorming. Bij de aankoop van een Husqvarna Automower ® krijgt u niet alleen een toonaangevend product en perfecte maairesultaten, u krijgt ook 20 jaar ervaring en expertise, Wij staan voor u klaar - van installatie tot service.

Dijk is uw automower specialist in zuid-oost Friesland!

 

ASPEN.

Aspen logoAspen levert brandstof, kettingzaagolie en tweetakt mengoliën. Aspen benzine is speciale alkylaatbenzine. Alkylaatbenzine is de schoonste benzine die gewone benzine zoals Euro 95 en Super 98 kan vervangen. Het is beter voor uw gezondheid, het milieu en de machine.

Alkylaatbenzine bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals benzeen, tolueen en zwavel. Hierdoor zijn de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk en wordt het risico op kanker door blootstelling aan benzeen beperkt. Als gebruiker merkt u het verschil met gewone benzine meteen; geen last van irritaties aan ogen en luchtwegen, geen hoofdpijn en misselijkheid meer. Overal waar mensen direct in aanraking komen met brandstofdampen en uitlaatgassen is Aspen een zeer gewaardeerd alternatief. Lees meer over de voordelen voor gezondheid, machine en milieu. Voor welke machines en voertuigen? Aspen alkylaatbenzine wordt onder andere gebruikt in machines zoals kettingzagen, heggenscharen, hoogwerkers, doorslijpers, indoor karts, brommers, buitenboordmotoren, waterpompen, aggregaten en oldtimer voertuigen etc. Lees meer over de toepassing van Aspen.

Werkplaats.

In onze moderne werkplaats in Ureterp zijn onze monteurs in staat om u van dienst te zijn, Voor grootschalig of kleinschalig onderhoud en reparaties van al uw tuin en park machines bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een uitstekende service en een persoonlijk contact. Tevens beschikken wij over een compleet ingerichte service bus voor storingen en werkzaamheden op locatie.

Het halen en terug brengen van uw tuin machines voor een reparatie of onderhoud is geen enkel probleem, informeer naar de mogelijkheden.

Vragen? Bel: 0512 - 30 14 31 of stuur een e-mail naar info@dijk-ureterp.nl