Openingstijden

Morgen VANAF 07:30 uur open

 • ma-VR:07:30 - 17:30 uur
 • za:08:00 - 16:00 uur

ADRES

BOERESTREEK 41
URETERP

Nieuwsbrief

Kluswijs

Vloerverwarming Bouma siegerswoudeInstallatiebedrijf DIJK opgericht in 1960 als kachelsmid inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf.

Wij zijn actief op het gebied van complete CV installaties, ketelvervanging, aanleg van alle gas, water en elektrische installaties wij staan garant voor service en bereikbaarheid. Heeft u plannen om uw CV ketel te vervangen of wilt u een (design) radiator laten plaatsen? Wilt u een nieuwe CV installatie laten aanleggen? Voor een vrijblijvende prijsopgave kunnen wij bij u thuis de situatie opnemen waarna u kosteloos een voor u een passende aanbieding krijgt.

Installatiebedrijf Dijk is onder meer gespecialiseerd in: ‚Äč

 • Service en onderhoud aan CV ketels, gashaarden en gevelkachels.
 • Complete CV installaties.
 • warmtepompen                                  
 • Alle gas, water en afvoerleidingen.
 • CV ketel vervanging.
 • Levering en plaatsen van Gashaarden en gevelkachels.
 • Sanitair of complete badkamer, toilet. Riolering.
 • Aanleg of uitbreiding van elektrische installatie.
 • Advies en aanleg verlichting.

CV ketel

Dijk Installatie techniek verzorgt alles op het gebied van centrale verwarming.

In een behaaglijk huis is het goed wonen, en in een aangenaam werkklimaat is het plezierig werken. Alles is mogelijk: van de levering en installatie van een CV-ketel, boiler, thermostaatkraan, radiatoren, tot en met het aanbrengen en vervangen van ketelhuizen. 

Op gebied van verwarming zijn er verschillende mogelijkheden. Hierbij denken wij niet alleen aan de keuze van de warmtebron zoals een CV-ketel of warmtepomp maar ook aan de manieren waarop de warmte verspreid wordt. Naast verwarming via radiatoren, behoort uiteraard ook vloerverwarming tot de mogelijkheden

Onderhoud.

Goed onderhoud van uw verwarming- en of combiketel is van levensbelang. wij garanderen u periodiek CV onderhoud door de beste vakmensen.

Elke 12 maanden komt een monteur uw CV ketel en verwarming controleren en schoonmaken. Mocht er toch een storing optreden dan wordt deze snel opgelost. 

wat doen wij bij een onderhoudsbeurt?:

 • Controle van de werking van uw CV ketel, combi ketel, HR ketel en/of andere verwarmingsinstallatie-onderdelen
 • Onderhoud aan uw CV ketel (reinigen, bijvullen, ontluchten, energiezuinig afstellen)
 • Controle op uw ketel, verwarming en de omgeving aan alle veiligheidseisen voldoet


Niets is zo vervelend als een CV storing of verwarmingsstoring. Ondanks het onderhoud wat jaarlijks plaats vindt kan er altijd een storing optreden. Denk aan een niet werkende thermostaat of verwarming, koude douche of een bevroren waterleiding.

Als u een CV storing heeft, komt onze storingsdienst snel bij u langs. Wij weten hoe vervelend een verwarmingsstoring is.

 

 

Stalinrichting verlichting stal wolvegaVerlichting.

Wij hebben al meerdere gebouwen in noord Nederland van LED verlichting voorzien. verlichting is verandwoordelijk voor 10 tot 15 % van de totale energierekening. De verlichting in een gemideld gebouw brandt, circa 2000 tot 2500 uren per jaar. 

 

Led verlichting.

Een LED-lamp heeft een laag energieverbruik (tussen 2,5 en 5,0 Watt). Dit is vele malen minder dan een gloeilamp of halogeenspot (tussen 30 en 50 Watt) en ook een stuk minder dan de spaarlamp (tussen 5 en 12 Watt). Hierdoor kunt u op jaarbasis een flink bedrag besparen op uw energienota.

De gemiddelde levensduur van een LED-lamp is 50.000 branduren. Er bestaan inmiddels soorten die een levensduur hebben van 100.000 branduren. Omgerekend gaat een LED-lamp, bij een gebruik van vier uur per dag, gemiddeld 50 jaar mee. Ter vergelijking: een gloeilamp heeft een levensduur van 1.000 branduren en een spaarlamp van 6.000 branduren.

LED-lampen verbruiken maar liefst 90% minder energie dan gewone gloeilampen. Eén LED-lamp bespaart jaarlijks gemiddeld 55 kWh, dit komt overeen met ± € 12,00 op jaarbasis (bij een energieprijs van € 0,22 per kWh). Door de besparing op uw energienota, hebt u de lamp dus binnen 2 jaar terugverdiend. Bovendien hoeft u de komende 35 jaar geen nieuwe lamp te kopen. Er ook LED-lampen die je kan dimmen en van kleur kunt veranderen.

kerk Ureterp

Wij bieden u:

Verlichting op maat: omdat iedere stal anders is bieden wij u verlichting - inclusief pasklare ophangsystemen en schakelkasten - op maat. Hoog rendement van uw lichtinstallatie: wij houden rekening met het hoogst haalbare rendement van uw lichtinstallatie. Dit hoge rendement bereiken wij middels; lichtbronnen met een lange levensduur, een laag energieverbruik en een goede lichtverdeling service.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend lichtplan aan: info@dijk-ureterp.nl

Voor elk gebouw maken wij vrijblijvend een lichtplan op maat.

Vragen? Bel: 0512 - 30 14 31 of stuur een e-mail naar info@dijk-ureterp.nl